Si parlem de productes «intel·ligents» normalment et arribarà a la ment coses com bombetes connectades, altaveus amb assistents o endolls que pots controlar remotament amb una aplicació. L’empresa Sleep Number ha presentat el matalàs intel·ligent Climate 360, el primer matalàs intel·ligent que ajusta la fermesa i la calor de forma independent. 

Aquest matalàs inclou una malla tèrmica que permet escalfar cada costat del llit de manera independent, així s’acabarien incomptables nits de discussions per l’edredó o perquè fa massa fred. 

L’empresa ha dissenyat aquest Climate 360 perquè els seus usuaris es quedin adormits més ràpid gràcies al fet que la zona dels peus s’escalfa lleugerament i mentre et quedes dormit manté la teva temperatura preferida per passar la nit.

Utilitzant una combinació de sensors, millores en fibres i materials que són capaços d’absorbir o expulsar l’energia per refredar o escalfar, Climate 360 pot crear petits microclimes de forma independent perquè no molesti a la teva parella. 

Pot ajustar automàticament depenent dels moviments de la persona que dorm, així la temperatura es transmet a l’àrea on es detecta pes. També és capaç de mesurar el ritme cardíac i el ritme circadià. 

Des de la seva aplicació es pot controlar cada costat, tant la temperatura com la fermesa de cada costat. Sleep Number té diversos matalassos que pots controlar la fermesa de cada costat. Hi ha gent que li agrada dormir en llits molt rígides, altres prefereixen el confort d’un llit més tova. 

Hi ha persones que no poden dormir en llits molt toves per problemes a l’esquena que els provoca dolors a l’aixecar-se. En llits ferms i dures poden arribar a descansar molt millor. 

Dormir en un matalàs amb microclimes independents i que pugui ajustar la seva fermesa no és barat. Quan el matalàs Climate 360 arribi a el mercat en algun moment de 2021 costarà ni més ni menys de 8.000 dòlars o uns 7200 euros al canvi actual.

Categories: Uncategorized

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *