L’Apple Watch és el primer SmartWatch creat per l’empresa tecnològica Apple, presentat el 9 de setembre de 2014 a la seva Keynote. Totes les corretges són intercanviables i són compatibles amb tots els models de 38 i 42 mm respectivament. Va ser reemplaçat pel Apple Watch Sèries 1, Sèries 2, Sèries 3, Sèries 4 i finalment Sèries 5.

 

Utilitza el sistema operatiu watchOS.

El rellotge té una corona digital que, a part de complir una funció estètica funciona per la resposta hàptica. El dispositiu compta amb una pantalla de retina especial i flexible, amb una protecció diferent per a cada classe de rellotge, que és capaç de detectar la pressió exercida sobre la mateixa; per tant, capta la diferència entre pulsació i pressió. A aquesta tecnologia Apple l’ha denominat “Force Touch”, la qual, temps més tard, va passar a dir-se “3D Touch”, a causa de problemes de drets d’autor amb Android.

Aquest rellotge ha salvat múltiples vides. Es poden trobar diverses notícies de casos de que un usuari d’aquest rellotge ha rebut avisos de pulsacions molt elevades.

 

Els preus actuals d’aquest rellotge parteixen de 449€ el model més bàsic, el de 40mm de caixa.

Categories: Uncategorized

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *